Hulp gezocht Zagen op de Wind theaterwandeling

De theaterwandeling van Cornelis Corneliszoon loopt van Dorpshuis de Zwaan tot Erfgoedpark de Hoop, waar het verhaal van Cornelis en de ontwikkeling van zijn houtzaagmolen zich ontvouwt. Het is een project voor het dorp.

De regie is in handen van Uitgeester Rosanne Eschweiler-Soest. Rosanne wordt ondersteund door Carmen Lopez-Brea en het productieteam, bestaande uit René Polle en Marleen Ton.

 

Meedoen

Iedereen uit Uitgeest en omstreken (dus ook Castricum)  kan meehelpen om Zagen Op De Wind een succes te maken. De organisatie is op zoek naar spelers en muzikanten, maar ook naar kostuummakers, decorbouwers, fotografen, kappers en grimeurs en helpende handen op de dag zelf. Tijdens de voorbereiding gaan we gezellig samen aan het werk en helpen we elkaar.

 

Audities

Op donderdagavond 2 november en zondagmiddag 5 november zijn de audities voor de scènes van de theaterwandeling. De audities zijn in de vorm van kennismakingsrepetities. Er zijn veel grote en kleinere rollen te vullen en iedereen is welkom, ongeacht ervaring. We bouwen de scènes met elkaar. Je hoeft geen tekst uit je hoofd te leren. En je hoeft niets voor te bereiden voor de audities. Tijdens de kennismakingsrepetities kijken wij wie er goed past in welke rol. Natuurlijk kun je ook zelf een voorkeur aangeven voor jouw favoriete rol.

 

Niet alleen mensen uit Uitgeest, maar ook uit de omliggende dorpen zijn welkom om te helpen. Voor meer informatie, aanmelden voor de kennismakingsrepetities of een vrijwilligersrol: kijk op www.schotinderoostheater.nl/zagenopdewind of stuur een berichtje naar contact@zagenopdewind.nl

 

De kaartverkoop start in 2024.