FILMPROJECT LIMMENSE BLOEMENDAGEN: HET VOORJAAR TEGEMOET

Nu het alweer naar het voorjaar loopt en de eerste krokussen en narcissen hun kop boven de grond steken, begint het te kriebelen bij de inwoners van Limmen. Nu alleen nog wachten tot de hyacinten naar boven komen.

[read more=”Lees verder” less=”Terug”]

Enkele ploegen zijn al voorzichtig met hun eerste voorbereidingen begonnen en de Stichting Bloemendagen Limmen is druk bezig om alles in kannen en kruiken te krijgen voor dit bijzondere jaar. Het is namelijk de 65ste keer dat de Bloemendagen worden gehouden, een reden voor een extra feestelijke editie.
Binnenkort gaat Marriƫt, de filmmaakster van Stichting KIST, weer op pad in Limmen om nieuwe opnames te maken van deze voorbereidingen.

Helaas is het streefbedrag dat nodig was voor het maken van de film en het organiseren van een event er omheen niet gehaald. Toch gaat er een film komen die doorlopend vertoond gaat worden tijdens de Bloemendagen. Dit zal plaatsvinden in het Bollenmuseum aan de Schoolweg nummer 1. De Bloemendagen worden dit jaar van zaterdag 6 mei t/m woensdag 10 mei gehouden. Kom de hyacinten snuiven en de film bewonderen. Toegang is gratis!

[/read]

View more posts from this author