WereldLichtjesDag 2019

WereldlichtjesDag 2019 is mooi en sfeervol verlopen.

Zonder de hulp van veel vrijwilligers en van de volgende
mensen en organisaties was dit niet mogelijk geweest.
Het projectteam bedankt graag iedereen die ervoor gezorgd heeft dat

WereldLichtjesDag 2019 in Heiloo

een succes was:

STICHTING KIST

WITTE KERK HEILOO

ASSOCIATIE UITVAARTFONDS

RABO COÖPERATIEFONDS

DR. C.J. VAILLANTFONDS

MONUTA HELPT

X OP X

CAKTWO

SPIJKERS HEILOO

DI FIORENTINA

ESTHER VAN ZANTEN

VRIJWILLIGE MEDEWERKERS

WERELDLICHTJESDAG HEILOO 2019 IN DE WITTE KERK

WereldLichtjesDag valt in 2019 op zondag 8 december. De herdenkingsavond vindt voor de zesde keer plaats in Heiloo en heeft een regionale functie. In de afgelopen jaren mochten wij mensen begroeten uit Heiloo, Alkmaar, Castricum, Limmen, Egmond, maar ook uit Amsterdam en Zaanstad. Dit jaar is de locatie de Witte Kerk, een sfeervol en opvallend monument midden in het hart van Heiloo, waar al meer dan duizend jaar mensen samenkomen.

Ook het thema voor dit jaar is al bekend: in 2019 is het thema ‘Lichtstraal’. Een lichtstraal, tussen de wolken door, kan verlichting brengen, kan je de weg wijzen, je hoop geven. Door een lichtstraal wordt iets aangelicht. Licht kan op je af stralen, juist als je het moeilijk hebt. Noteer de datum alvast in de agenda en houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor het vervolg.