JAARREKENING STICHTING KIST GEPUBLICEERD

In de rubriek Over KIST op deze website vindt u de jaarrekening en het verslag over 2018. Er is hard gewerkt om dit op tijd klaar te krijgen. Het bestuur van Stichting KIST kijkt terug op een goed jaar. 2018 was een jaar van consolidatie. In 2018 werd begonnen met een driejarig project ”75 jaar vrij in Castricum”, waarbij lagere schoolleerlingen contact maken met ouderen die de Tweede Wereldoorlog nog zelf hebben meegemaakt. Het derde jaar is gericht op deelname aan de viering van 75 jaar bevrijding. De eerste fase is in 2018 afgerond.
Verder is bij gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Hoogovens het project “Verhalen rond de Hoogovenbus” uitgevoerd: een week een Hoogovenbus op veel plaatsen in Noord-Holland met name om verhalen te vertellen en op te tekenen. Tenslotte maakte Stichting KIST nu al voor het derde jaar de viering van WereldLichtjesdDag in Heiloo mogelijk.