JAARREKENING STICHTING KIST GEPUBLICEERD

Op deze website vindt u de jaarrekening en het verslag over 2017.
Er is hard gewerkt om dit op tijd klaar te krijgen. Het bestuur van Stichting KIST kijkt terug op een goed jaar.

Voor Stichting Kist was 2017 een jaar van groei en uitbreiding van de projectenportefeuille. Omdat Stichting Kist zich richt op het opzetten en uitvoeren van historische, educatieve en culturele projecten, constateren we met genoegen, dat het project “Zicht op water” over de geschiedenis en impact van het Noordzeekanaal en het project Wijkplaats over de sociale geschiedenis van lokale immigratie succesvol zijn afgerond. En dat verder in 2017 opnieuw een aantal projecten hun belangrijkste fasen bereikten, met name “Castricum ’67”, een documentaire over de Limmer Bloemendagen en de organisatie van Wereldlichtjesdag 2017 in Heiloo.